Gelaatsbehandelingen

Supplementen:

- wax volledig gelaat: €10

- cupping massage: €10

- wenkbrauw of wimpers verven: €10

- combo wenkbrauw en wimper: €15

- bindweefselmassage: €18

- dermaplaning: €20

 


Huidverzorging

Essential Facial -  50 a 60 min

Basis gelaatsbehandeling aangepast aan het huidtype. Aanbevolen bij starters. 

Er wordt altijd een huidanalyse uitgevoerd, waardoor de behandeling op maat wordt samengesteld.

 

Bevat: reiniging, diepte reiniging, (enzymatische) peeling, verwijderen onzuiverheden, wax gelaatshaar, gelaatsmassage, masker en eindverzorging op maat

- €60

Huidverbetering

Amber Brightening Therapy - 50 a 60 min

Gelaatsbehandeling gericht op actief behandelen en herstellen van de huid. De facial is geschikt voor elk huidtype, maar er wordt vooral nadruk gelegd op acné, hyperpigmentatie en vette huid. De behandeling wordt uitgevoerd met de Amber lijn van Carelika, waarbij er hoogwaardige huidverbetering wordt nagestreefd dmv Succinic acid en andere actieve werkstoffen. Succinic acid is een baanbrekend ingrediënt dat de huid intens kan behandelen, zonder passief uit te drogen. Succinic stopt de microcirculatie van onderhuidse bacteriën. Zorgt voor celvernieuwing en werkt verhelderend. 

 

Bevat: reiniging, diepte-reiniging,  peeling, verwijderen onzuiverheid en wax gelaatsharen, gelaatsmassage afhankelijk van huidtoestand, vitamine C brightening masker, serum en dagverzorging. 

- €65

Dermaplane pro facial - 50 minuten

Huidverbeterende gelaatsbehandeling, gericht op het indunnen van de hoornlaag van de huid met een steriel mesje. Heeft een verbeterende, ex-foliërende en anti-age werking. Meteen resultaat te zien door 'glow' en vochtboost die wordt aangewakkerd in het gelaat. In de behandeling wordt er gewerkt met hyaluronzuur om het vochtaantrekkend vermogen van de huid te maximaliseren.

 

Bevat: reiniging, diepte-reiniging, wax gelaatshaar, dermaplaning met enzyme peeling, verwijderen onzuiverheden, hyaluronmasker met nek en schoudermassage, hyaluron dagverzorging.

- €75

Dermaplane Pro Deluxe facial - 70 minuten

- Idem, inclusief gelaatsmassage

- €85

 

 

Intense skin Peel treatment - 40 minuten

Huidverbeterende gelaatsbehandeling, gericht op het verweken en indunnen van de hoornlaag door middel een celvernieuwende peeling. Heeft een verbeterende, ex-foliërende en resultaatgerichte werking. Het resultaat is meteen zichtbaar door een zuivere zachte huid, instant glow en vochtboost. Werkt diep in de huidlagen en is ideaal voor personen met acné, huidveroudering, pigmentvlekjes, littekens acné, huidreliëf...

 

Er kan gekozen worden uit een peeling van amandelzuur, melkzuur, salicylzuur, glycolzuur of een samengestelde peeling.

 

- €75

- 3-pakket: €195 (Ipv €225)

- 6-pakket: €390 (Ipv €450)

- voor maximaal resultaat is het aangewezen de behandeling te herhalen na 2-3 weken.

 

Huidverbetering - apparatuur 

Premium Hydraglow facial - 60 a 70 minuten

Huidverbeterende gelaatsbehandeling, start met een reiniging, vervolgens  maximaliseren we de reiniging door te werken met hyrodermabrasie. Het zuig- en stuwvermogen gaat reinigingswater met actieve werkstoffen diep in de huid inbrengen.  Daarna krijgt de huid actieve bestanddelen toegediend via zuurstofinfusie en zullen we spankracht en strakheid stimuleren door een radiofrequentiemassage. 

Daaropvolgend krijgt de klant een masker met actieve bestanddelen op maat, aanvullend met een nek- en schoudermassage. Vervolgens zullen we een actief serum insluizen met ultrasone golven om de huid maximaal te boosten. Om de behandeling af te sluiten maken we gebruik van de coldhammer, die het vocht zo lang mogelijk in onze cellen houdt.

 

- €89

 

Premium Hydraglow facial  X DERMAPLANE  - 60 a 70 minuten

Huidverbeterende gelaatsbehandeling waarbij we na de reiniging zullen gebruik maken van dermaplaning.  Daarna krijgt de huid actieve bestanddelen toegediend via zuurstofinfusie en zullen we spankracht en strakheid stimuleren door een radiofrequentiemassage. 

Daaropvolgend krijgt de klant een masker met actieve bestanddelen op maat, aanvullend met een nek- en schoudermassage. Vervolgens zullen we een actief serum insluizen met ultrasone golven om de huid maximaal te boosten. Om de behandeling af te sluiten maken we gebruik van de coldhammer, die het vocht zo lang mogelijk in onze cellen houdt.

- €99

 

 

02- Carboxy therapy-  50 minuten

Huidverbeterende gelaatsbehandeling, gericht op toedienen van zuurstof en energie aan de huid. De klant ontvangt een zuurstofbehandeling, met de oxygeneo booster en spray. Dieperliggende weefsels zullen zuurstof ontvangen, wat de opname wat actieve bestanddelen sterk verhoogt. Na het inwerken van een het carboxytherapy masker, zullen we het collageen-gehalte in de huid boosten door middel van een radiofrequentiemassage. 

Masker met nek- en schoudermassage inclusief.

- €95

 

Rebio Botox facial - coming soon

Anti huidveroudering

Stem Cell anti age facial - 60 min

Huidverbeterende gelaatsbehandeling, gericht op het intens voeden en hydrateren met hyaluronzuur en stamcellen. Aanbevolen voor personen die preventief huidveroudering willen bestrijden, aanbevolen voor 25 plussers en beginnende rimpelvorming. 

 

Bevat: reiniging, diepte-reiniging, peeling, verwijderen onzuiverheden, wax gelaatshaar, liftende gelaatsmassage, hyaluron - stemcell masker, stemcell serum, hyaluron dagverzorging.

- €75

 

 

Instant lift 'n sculpt facial -  60-70 min

Huidverbeterende gelaatsbehandeling, gericht op het liften en vitaliseren van de rijpere huid, in combinatie met actieve stoffen.  De behandeling wordt uitgevoerd met de producten van Contrage en Ksurgery. Deze cosmeceuticals streven naar maximale huidverbetering door de huid actief te herstellen en rimpelvorming te bestrijden.

Er kan gekozen worden uit een vitamine C concentraat masker, of een geschikt alginaat masker afhankelijk van de huidtoestand.

 

Bindweefselmassage stimuleert onze bindweefselvezels: verhoogt verstrakking en elasticiteit in de huid. 

 

Bevat: reiniging, diepte-reinging, peeling, verwijderen onzuiverheden, wax gelaatshaar, liftende faceliftmassage, vitaliserend en liftend vliesmasker en aangepaste anti ageing dagverzorging.

 

- €85

 

Langdurige ontspanning

Ultimate Zen facial  (anti age) - 90 min

Langdurige gelaatsbehandeling, gericht op verzorging en ontspanning van de huid. Bevat een supplement van een langdurige nek en gelaatsmassage.

 

Bevat: reiniging, diepte-reiniging, peeling, verwijderen onzuiverheden, wax gelaatshaar, relaxerende langdurige, gelaatsmassage, masker en dagverzorging.

- €90

 

Ultimate Relax facial (anti age) - 90 min 

Langdurige gelaatsbehandeling, gericht op verzorging en ontspanning van de huid. Bevat een supplement van een rug- nek- en schoudermassage.

 

Bevat: reiniging, diepte-reiniging, peeling, verwijderen onzuiverheden, wax gelaatshaar, relaxerende langdurige, gelaatsmassage, rug-nek-schoudermassage masker en dagverzorging.

- €90