"The woman behind"

Mijn naam is Rieke (1998), zaakvoerster van Salone Narcissi. Mezelf beschrijf ik als een energiek gevoelsmens, vol ambitie.

 

Graag zou ik willen zeggen "als jonge meid wist ik al dat ik schoonheidsspecialiste zou worden", maar helaas moet ik jullie teleurstellen. That's not me :-).

 

Wel heb ik altijd een bijzondere passie gehad voor mijn medemensen, en heeft het me altijd geprikkeld om iets te betekenen voor anderen. Daarom lag de opleiding tot Maatschappelijk werker op mijn pad.

 

Mijn studies bracht ik altijd door zoekende naar een balans tussen inspanning en ontspanning. Dè typische student, duh... Om de één of andere reden vond ik het altijd super tof om op YouTube eindeloos te kijken naar Chloe Morello haar contour-skills, of Nikki Tutorials haar make-up transformaties.

 

Studeerpauzes werden toen plots skincare routines en make-up classes. 

De passie voor schoonheid bleef maar groeien en stilaan kreeg ik de nood om dit te delen met anderen. Ik wil graag de persoon zijn die "the glow" uit elke vrouw kan halen, vertrekkende vanuit ieders natuurlijke schoonheid. 

Daarom heb ik de beste beslissing gemaakt door een ondernemerstraject te volgen op Syntra, voor een diploma schoonheidsspecialiste. Wat een zalige opleiding! 

 

Intussen heb ik mij gespecialiseerd in huidverbetering en schoonheidsbehandelingen in het gelaat. Mijn doel om intense resultaten te bereiken en zo onze huid naar een hoger level te brengen.

 

Ik hoop dat ik nog vele jaren deze mooie job mag uitoefenen en blije gezichten mag toveren op jullie gelaat!

 

Veel liefs, Rieke