Mijn passie voor beauty is ontstaan door mijn interesse in make-up. Als jonge meid was ik al heel gefascineerd door 'the power of make up'.

Ik vind het fantastisch om te zien hoe we een in gelaat aanwezige natuurlijke schoonheiden kunnen accentueren en kunnen contouren met poeders en crèmes.

 

Het unieke gelaat zal nooit verloren gaan door een laagje foundation of powder, en dat maakt dat personen extra stralen met een laagje make-up. Datgene wat jou zo mooi maakt, kunnen we extra 'in the picture' zetten. 

 

Het aanbrengen van make-up doe ik dan ook met de overtuiging om natuurlijke schoonheden te kunnen benadrukken. Ik vind het altijd jammer hoe dat er van make-up een verwachting heerst, dat het ons gezicht totaal moet veranderen. Ik vind dat we make-up moeten gebruiken om jouw natuurlijke schoonheid in de verf te zetten. Natuurlijk is het wel altijd tof om dat puistje te kunnen verbergen, of die donkere kringen te kunnen wegwerken. 

 

Ons gelaat is  namelijk ons visitekaartje. Het is jouw aanspreekpunt en jouw kenmerk. Het is het eerste wat personen rondom jou zien.

Ik vind het daarom zeer belangrijk dat we zorg dragen voor ons gelaat. Ook bij het dragen van make-up dienen we aandacht te schenken aan het effect op de huid.

 

Ik werk daarom met twee make-up merken waarvan ik overtuigd ben van de goede werking op de huid, Bellàpierre mineral cosmetics en Dr Belter geentec cosmetics. Als je interesse hebt in de specifieke werking, scrol down!

 

Make-up behandelingen:

Make-up advies:

Wil je graag starten met make-up? Weet je niet waar te beginnen? Of heeft jouw huid speciale noden? Ik help je graag op weg!

- gratis

 

Classic make-up

Naturelle dag make-up. Kan gekozen worden om kennis te maken met een make-up merk, maar ook voor een kleine gelegenheid.

- €25

 

Night out make-up

Een make-up die meer mag opvallen, afhankelijk van jouw wensen. Dit is een behandeling die wordt gekozen bij speciale gelegenheden zoals feestjes, doop of communie. 

- €40

Afhankelijk van je wensen zijn er opties tot fals lashes of face jewels. Hiervoor wordt een supplement aangerekend.

 

Bridal make-up

Ben jij de gelukkige? Eén van de mooiste dagen van je leven staat te gebeuren. Natuurlijk mag je stralen op jouw dag. Een bruidsmake-up wordt volledig afgestemd op jouw wensen, inclusief een proef make-up.

- vanaf €95

 

Indien gewenst kan er gekozen worden om mee te verplaatsen en gedurende de dag de make-up bij te werken. Ook zijn fals lashes mogelijk.

 

 

Inclinic Cosmetics

Bij Salone Narcissi werken we met Inclinic Cosmetics. Inclinic is minerale make-up en staat bekend om zijn healthy kenmerken. De mineralen hebben elk hun functie, zo beschermen ze jou dus tegen UV-stralen en ontstekingen. 

 

Ook is Inclinic is niet getest op dieren, vegan en is vrij van oliën, talk, vulstoffen en andere toxische bestanddelen. Ook de meest gevoelige types kunnen verder met Inclinic, want ze staan op de aanbevelingslijst van het UZ leuven.

 

Inclinic is niet comedogeen. Dit betekent dat het je huid laat ademenen en dat het de poriën niet zal verstoppen. Ook als je last hebt van acné, is deze make-up zeer veilig. Het gaat zelfs ontstekingwerend werken en acne preventief behandelen.

 

Tenslotte werkt Inclinic op het verminderen van fijne lijntjes en groeven, en ben je elke keer beschermd tegen de zon! Woehoeee! Kom maar op met die jonge huid.